Πλειοδοτική διαδικασία για τη μίσθωση xώρου στο Σ.Σ. Λαμίας

Η ΓΑΙΑΟΣΕ Α.Ε. ως διαχειρίστρια της ακίνητης περιουσίας του ΟΣΕ σύμφωνα με το ν. 3891/10 διαθέτει προς μίσθωση χώρο για τοποθέτηση δύο (2) πολυμηχανημάτων αυτόματης πώλησης ροφημάτων και τροφίμων στον Σ.Σ. Λαμίας.

Τα μηχανήματα θα πρέπει να διαθέτουν για πώληση ζεστά και κρύα ροφήματα (νερό, αναψυκτικά, καφέ κ.λ.π.), καθώς και snacks. Θα πρέπει να διαθέτουν ικανή χωρητικότητα και πολλές επιλογές ροφημάτων-οπωσδήποτε εμφιαλωμένο νερό 0,5 ml καθώς και αναψυκτικά σε κουτάκια των 330 ml. Επίσης δυνατότητα επιλογής σε snacks, σοκολατοειδή, γλυκά κ.λ.π.

Τα μηχανήματα θα πρέπει να είναι σύγχρονης τεχνολογίας και να πληρούν τις πιστοποιήσεις της Ε.Ε., επίσημα μεταφρασμένες στα ελληνικά και να διαθέτουν τα σχετικά ΙSO περί τεχνολογίας, υγειονομικής καταλληλότητας (διάθεση συστήματος πρόπλυσης) και ανακύκλωσης.

Αναφέρεται ότι η ηλεκτροδότηση καθώς και τυχόν έξοδα σύνδεσης και παροχής ηλεκτροδότησης βαρύνουν το μισθωτή. Επίσης ο χώρος τοποθέτησης των μηχανημάτων θα οριστεί μετά από συνεννόηση μεταξύ του μισθωτή και της εταιρίας.

Προσφορές αποστέλλονται στα γραφεία της ΓΑΙΑΟΣΕ, Λ. Λιοσίων 301, Αθήνα, Τ.Κ 10445 σε κλειστούς σφραγισμένους φακέλους έως και την 30η Νοεμβρίου 2017 και ώρα 14:00.  Ο διαγωνισμός θα κατοχυρωθεί στην πιο συμφέρουσα οικονομική προσφορά που θα αποσταλεί.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την κ. Κομνηνού Ηρώ.

Τηλέφωνο: 210-8318158, Fax: 210-8318558

Υπόδειγμα εγγυητικής